DER BLAUE BANDANSCHLUSS IST OFFEN

2022. június 25-én megnyitja kapuit a Balatonfüred legújabb kikötője! Az alábbi írásban olvasható, mire számíthatnak és kikhez fordulhatnak a hozzánk érkezők.

Hosszas előkészületek után június 25-én szombaton megnyitja kapuit a KékszalagPORT, a Magyar Vitorlás Szövetség, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség és Balatonfüred város Önkormányzatának közös beruházásában épült Balatonfüredi Megállóponthoz tartozó 140 férőhelyes kikötő.

A Kékszalag PORT személyzete felkészült a hajók fogadására, ugyanakkor felhívjuk a figyelmet arra, hogy a kikötőben és parti létesítményeken továbbra is építési munkálatok folynak, melyek várhatóan 2022. szeptember 30-ig fejeződnek be. 

A jelenlegi készültségben a vizesblokkot wc és szaniter konténerek elhelyezésével helyettesítjük, valamint a tervezett parkolószám mintegy 30%-a vehető jelenleg birtokba, a kikötő megközelítése szárazföldön jelenleg kizrólag a LUA Resort Hotel megkerülésével lehetséges, a betonmóló felőli irányból.

A KékszalagPORT csapata minden tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy a kikötőt és környezetét sportolásra és pihenésre alkalmas állapotban tartsa, melyhez kérjük vendégeink, látogatóin, bérlőink segítségét és együttműködését. 

 A kikötőmesterek telefonszáma: +3630/011-81-99

Kellemes időtöltést és jó szelet kívánunk!


8230 Balatonfüred, Anna sétány 7. • +36300118199 • info@kekszalagport.hu