Steering The Course a Kékszalag PORT-ban

Női csapatok számára rendeznek pályaversenyt június első hétvégéjén Balatonfüreden, melynek a Kékszalag PORT ad otthont. A World Sailing idén is meghirdette a Steering the Course női vitorlás hetet, amely a női vitorlázókra hívja fel a figyelmet, a program kiegészítéseként rendezi meg a női regattát a Magyar Vitorlás Szövetség.

A Steering the Course keretében a Magyar Vitorlás Szövetség idén is szervez női csapatversenyt, amelyre 3-4 fős csapatok nevezését várják június első hétvégéjére a balatonfüredi Kékszalag PORT-ba. A versenyzők Flaar 18-asokkal mérik majd össze tudásukat. 

Ezen a két napon minden a vitorlázásról, valamint a hölgyekről szól majd a kikötőben. Szombaton szabadedzés keretében ismerkednek egymással, illetve a számukra kisorsolt hajókkal az egységek, majd egy naplementés SUP túrával hangolódnak a vasárnapi versenynapra. 

Másnap reggel a kormányosi értekezletet követően közös bemelegítés következik, majd vízre mennek az egységek. A verseny első figyelmeztető jelzése a tervek szerint 9:30-kor szólal majd meg, az utolsó rajtoltatásra 17:30-kor kerülhet sor. 

A verseny egésze alatt a parton jógaprogramok várják az érdeklődőket, a két nap pedig egy ünnepélyes díjátadóval zárul majd.  

Nevezni ezen a linken keresztül lehet valamint a helyszínen 2024.06.01-én 20 óráig. 

8230 Balatonfüred, Anna sétány 7. • +36300118199 • info@kekszalagport.hu