VITORLÁZZ ITTHON - VITORLÁSTÚRÁK


Vezetett vitorlás élménytúrák 

A túravitorlázás egy olyan életérzés, mely máshoz nem hasonlítható. Főleg akkor, ha olyan célpontot választunk, olyan helyszíneket járunk be, vagy olyan gasztronómiai helyeket látogatunk meg ahol eddig még nem jártunk.

A Magyar Vitorlás Akadémia NKft. Vitorlázz Itthon turisztikai programja keretében több túralehetőséget kínál, melynek báziskikötője a Kékszalag PORT. 

Próbáld ki magad élesben, Európa legnagyobb tókerülője, a Kékszalag vitorlásverseny keleti körén! Itt nem csak utas vágy, hanem részt kell venned a csapat munkájában, legyen szó a fel és leszerelésről, kormányzásról, trimmelésről, navigációról.

Vagy Fedezzétek fel a Balaton középső-medencéjének csodáit onnan, ahonnan talán még sosem láttátok. Itt nem csupán vitorlázás élménye vár a magyar tengeren, hanem a túra során megismerhetitek mindazt, amit menet közben magatok körül láttok. 

Esetleg élj át néhány órás kikapcsolódást a Balaton vízén, a Magyar Tenger egyik talán legszebb szakaszán. Itt csak egyetlen dolgod van: jól érezni magad!

Részletek,  túraválasztó, és ajánlatkérés ide kattintva érhető el!


8230 Balatonfüred, Anna sétány 7. • +36300118199 • info@kekszalagport.hu