Négyévszakos Balaton, avagy néhány különleges programtipp hogyan lehetsz aktív részese a balatoni kiruccanásnak

Balatonfüred legújabb Marinája július 1-től megannyi felejthetetlen vízi élményre invitálja és várja nyitott kapukkal az ideérkező fiatalokat, családokat, kisebbeket-nagyobbakat és persze idősebbeket is!

Azt már mindenki tudja, hogy a Balaton nem csak kompforgalomra alkalmas, annál is inkább egy évről-évre egyre színesedő élményskála mutatkozik be a magyar tengeren. Utóbbi években igen népszerű szabadidős kikapcsolódásra alkalmas helyszínné válhatott a Balaton, amihez a balatonfüredi és keszthelyi megállópontok is remekül illeszkednek.




Vízen járás kortól függetlenül?

A megújult megállóhelyeken igen, ez is lehetséges!
A megállópontok minden korosztály számára alkalmas vízieszközökkel felszerelt, legyen szó a legkisebbekről vagy épp a legnagyobbakról! A kézzel hajtott vízisporteszközök mellett kisebb vitorláshajók igénybevételével is felfedezhető hazánk legnagyobb tava.

 





Élmények szárazföldön!

Ha jobban kedveled a szárazföldi csavargást, akkor ismerd meg a kikötő környékén található, megszépült sétányt, amit számos mozgásra ösztönző attrakció színesít, valamint életed egyik legaktívabb napját is átélheted itt!


Éld át Te is a vízen járás örömét! Várunk Balatonfüreden és Keszthelyen!

Az új szolgáltatások év végétől már elérhetőek. Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a Vízitúra központ hírlevelére, és minden újdonságról időben szólunk neked:

https://www.kekszalagport.hu/hirlevel-feliratkozas

 A fejlesztések Magyarország Kormánya és az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, a GINOP-7.1.9-17-2018-00026 pályázat keretében valósulnak meg.


8230 Balatonfüred, Anna sétány 7. • +36300118199 • info@kekszalagport.hu