Új fejlesztések a vízi élmények szerelmesei számára Balatonfüreden és Keszthelyen

A GINOP-7.1.9-17-2018-00026 projekt keretében született a balatonfüredi Kékszalagport, valamint a keszthelyi kajak-kenu megállóhely!

A fejlesztések elsődleges célja, hogy a Balaton valóban négyévszakos úti céllá váljon, ahová évszaktól és időjárástól függetlenül, az év minden időszakában érdemes ellátogatni. Ezt a célt szem előtt tartva épült meg Balatonfüreden a tó legkomplexebb vízisport-szolgáltatást és élményt nyújtó egy hektáros alapterületű kikötője, melynek kapcsolódó épületeiben számos, egész évben nyitva tartó programmal találkozhatnak az odeérkező látogatók.

A füredi Kékszalag Port igazi paradicsom a vízi élmények szerelmesei számára, a környezetében megújult sétány pedig idilli helyszínt kínál a kellemes tóparti sétákhoz!


Pontosan milyen fejlesztések történtek Füreden? Máris mutatjuk, miért érdemes ide látogatnod!

Próbáltad már a vitorlázást? Ha még nem, akkor most ezt is megteheted, akár a parton is!

Az újonnan épült balatonfüredi szabadidő és víziturisztikai központban ugyanis vitorlás szimulátoron próbálhatod ki a ’vízen járást’, az interaktív kiállításon pedig megismerheted a vitorlázás csínját-bínját is. Az épület napfényes teraszán lévő bárban felfrissülhetsz egy kávé, üdítő vagy tea mellett, ha pedig hazavinnél Füredről egy kis emléket, azt is megteheted az ajándékboltban.



És ha már itt vagy…

...próbáld ki legkorszerűbb vízisport eszközeinket: bérelj vitorláscsónakot, kenut, kajakot vagy SUP-ot és evezz egy kört a Balatonon! A balatonfüredi Kékszalagportról vagy a keszthelyi megállóhelyről indulva társas vagy egyéni kajaktúrákon is részt vehetsz, amely nem csak kiváló közös program pároddal vagy családoddal, hanem remek céges csapatépítő élmény is lehet. A kikötőben horgonyzó partnereink által szervezett vitorlástúrákon, egy, a helyi gasztronómiai különlegességekkel tűzdelt kóstolóval egybekötve élheted át a balatoni naplemente csodáját.

Gondoltunk a család legkisebb tagjaira is, hiszen a picik a hajós élményeket kisebb vitorlásokkal tapasztalhatják meg.

Éld át Te is a vízen járás örömét! Várunk Balatonfüreden és Keszthelyen!

Az új szolgáltatások év végétől már elérhetőek. Ne maradj le semmiről, iratkozz fel a Vízitúra központ hírlevelére, és minden újdonságról időben szólunk neked:

https://www.kekszalagport.hu/hirlevel-feliratkozas

A fejlesztések Magyarország Kormánya és az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, a GINOP-7.1.9-17-2018-00026 pályázat keretében valósulnak meg.


8230 Balatonfüred, Anna sétány 7. • +36300118199 • info@kekszalagport.hu